100% Nativní Syrovátkový Hydrolyzát, 1 kg + DigeZyme Hořká čokoláda

**Nativní syrovátkový hydrolyzát** WeFood má výrazně lepší poměr aminokyselin s vyšším obsahem BCAA a vstřebatelností do 15-ti min., jelikož obsahuje syrovátkové peptidy s velmi krátkými řetězci získané enzymatickou hydrolýzou.
Balení obsahuje 67 dávek.

1 098 Kč
Dostupnost: Skladem 1
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Kód: 23_18
100% Nativní Syrovátkový Hydrolyzát, 1 kg + DigeZyme Hořká čokoláda
skippay

Detailní popis produktu

Syrovátkový hydrolyzát WeFood S15 je instantní napoj v prášku se sladidly a aromaty přírodního původu. Nápoj je vhodný jako doplněk výživy pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Nápoj je primárně určen jako doplněk stravy při budování svalstva po fyzické zátěži. Balení obsahuje 67 dávek

Hydrolyzát má vyšší podíl Leucinu, který je jednou z rozhodujících aminokyselin k růstu svalů. Hydrolyzát má na tělo podobný efekt jako sacharidy, nutí tedy tělo k produkci inzulinu. Při současné konzumaci sacharidů se do svalů navrací vyčerpaný glykogen a nastartovává se regenerační proces. Hydrolyzát má mnohem rychlejší vstřebatelnost, díky volným aminokyselinám, dipeptidům a tripeptidům. Stupeň hydrolýzy S15 je dokonce tak vysoký, že stačí užívat ihned po výkonu pouze 15 g a 100% Native S15 WPH, 1 Kg tak obsahuje celých 67 dávek.

DigeZyme je jedinečná směs enzymů (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza), které odpovídají v těle za obrovské množství reakcí. Mimo jiné za trávení, zažívací systém, metabolismus tuků, bílkovin a sacharidů, či napomáhají trávení laktózy.

Nápoj je vhodný pro lakto-vegetariány, pro diabetiky, při alergiích na lepek a sóju. Neobsahuje cholesterol.

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteiny
Příchuť: Hořká čokoláda
Složení: nativní syrovátkový hydrolyzát, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sladidla: Erythritol a steviolglykosidy, přírodní aroma hořké čokolády z kakaových bobů, DigeZyme

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: